Tilmelding til Kalveboderne Rundt

Fulde navn:
Telefonnummer:
Emailadresse:
Tryk på knappen og vælg "ja", hvis du har betalt på forhånd - ellers "nej":
Tryk på knappen og vælg det løb, der tilmeldes til:
Check lige oplysningerne ovenfor, og er de rigtigt så vælg "Send tiledingen":

Betaling:

Betaling kan foretages på forhånd ved:

– Overførsel til Hvidovre Kajakklubs konto hos Spar Nord reg. 8125 konto 0001919512.
– Hos Hvidovre Sport, Hvidovrevej 158.
– Hos Dansprint, Strandmarksvej 27
– MobilPay til kasserer Inge Ribers på 20 25 21 88

Pris voksen – junior kr. 75,- børn i børneløbet 2,5 km. kr. 25,- betales senest d. 21. oktober

Tilmelding kan også ske på dagen fra kl. 9.30 til forhøjet pris kr. 90,- børneløb 2,5 km. 35,-